VOPSEA FLUORESCENTĂ ACRILICA

Livrare rapidă (48 – 72 h în România)

 

Toate culorile sunt disponibile în stock

 


24,00€ cu TVA

Versions

 

Vopseaua fluorescentă Stardust este de o înaltă calitate în ce priveşte puterea de acoperire (aproximativ 2,5 – 3 m²/L) şi rezistenţa.

Chiar dacă, în realitate, este vorba despre o vopsea acrilică pe bază de apă, fără vreun component nociv şi fără miros, aceasta se usucă rapid şi formează un strat foarte rezistent, cu aspect satinat.

Are o componenţă fluidă şi o bună vâscozitate, astfel, poate fi aplicată cu diferite instrumente (cu pensula sau cu pistolul) şi se poate dilua cu apă.

 

Să ne amintim detalii despre fluorescenţă:

Făcând parte din familia 'fotoluminescentelor', vopselele fluorescente sunt strălucitoare, vibrante, luminoase şi mult mai vizibile decât culorile care ne înconjoară. Acest lucru se datorează unei reacţii moleculare, care se formează în componenţa lor şi care emite mai multă lumină decât cantitatea absorbită.

 

Vopselele fluorescente, care, desigur, nu au nimic în comun cu cele fosforescente, se văd foarte bine pe timpul zilei.

 

Disponibilitate:

Douăsprezece culori fluorescente primare sunt disponibile la 1 L sau la 5 L (alegeţi din meniul derulant), de la alb până la violet.

 

Suporturi:

Suprafeţele pe care acestea se pot aplica pot fi toate materialele absorbante, precum hârtia sau cartonul, piatra sau materialele textile, printre altele...

 

Atenţie:

Vopselele fluorescente au o durată scurtă de viaţă atunci când sunt ţinute timp îndelungat sub lumina directă a soarelui: acestea devin şterse şi albui după câteva zile sau săptămâni.

 

De ştiut:

La fel ca faimoasele vopsele ultraviolete, vopselele fluorescente reacţionează la lumina lămpilor UV.

 

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI