VOPSEA FOSFORESCENTĂ ÎN AEROSOL 400ML

SPRAY Fosforescent

8 coulori

Fosforescență ultra lungă


27,90€ cu TVA

Măsurare fotoluminiscenta FDS NIGHTGLOW
Versions

8 culori disponibile mai jos  

 

Efectul fosforescent depinde înainte de toate de numărul de straturi: Este nevoie de un maxim de grosime pentru a obține un efect intens. Și alți parametri intră în calcul: Alegerea culorii este foarte importantă (privilegiați culorile puternice precum verdele, culorilor slabe: Consultați tabelul PDF de coulori). Culoarea de fond este de asemenea importantă; aceasta trebuie să fie deschisă (Fondul alb este recomandat) Temperatura ambiantă (cu cât este mai cald, cu atât vopseaua este mai "excitată"), și bineînțeles timpul de încărcare, joacă de asemenea un rol. Nu uitați că luminozitatea fosforescentă este ascunsă de către luminozitatea ambientală nocturnă în zonele urbane.
NATURĂ: Vopseaua conținută este de înaltă calitate. Ea este de tip automobil: Este o vopsea mată pe bază de solvenți, foarte fină, și care se usucă foarte rapid. În consecință se poate aplica un număr mare de straturi. Trebuie lăcuită obligatoriu (vedeți GRUNDURI și LACURI)
DURATĂ DE VIAȚĂ: Durata de viață a unei vopsele fosforescente este de peste 10 ani.

 

FIȘĂ TEHNICĂ AEROSOL DeepField

 

Natura produsului : Vopsea auto pe bază de solvent

Utilizare / destinație : Strat intermediar mat a se lăcui pentru Auto, moto, decorații, altele

Destinație : funcționează pe aproape toate materialele (Lemn, metal, beton, cărămidă, vopsele..)(Recomandăm un fond de culoare albă sau deschisă).

Putere de acoperire teoretică: 0,75m² / aerosol   COV: > 420 G/L

Mod de aplicare: Pe fond Alb (vopsea sau grund), dat cu smirghel P400/P500 SEC sau P600 cu apă. A se aplica în straturi rapide și repetate, mai degrabă decât straturi groase.

Număr de straturi : min 3-6 straturi.

USCARE LA 20°C : SEC LA ATINGERE : 15 PÂNĂ LA 30 MIN

Lăcuire: A se lăcui în maxim 30 MIN (în caz contrar este necesară șfefuirea) cu orice tip de lac auto (acrilic și poliuretanic)

Securitate: A se respecta normele de securitate. Produs nociv extrem de inflamabil.

 

 


Notă: culoarea verde este cea mai puternică dintre culorile fosforescente. Culoarea turcoaz este de asemenea o culoare puternică. Celelalte culori (alb, albastru ,violet, roșu și portocaliu) au fie o persistență scurtă, fie o luminozitate scăzută.


vizionati cele clipuri disponibile!


Cererea de aerosoli este mult mai ușor decât arma, vă recomandăm utilizarea nostru "pistol de vopsit încheietura mâinii"

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI