Vopsea fluorescentă ultravioletă SOL PERETE EPOXY

Îmbrăcare profesională ultră rezistentă

vizibilă la ultra violete

pentru soluri și pereți

 

Disponibilă în 1.45L KIT / 7L KIT


309,50€ cu TVA

TDS UV EPOXY PAINT
Versions

Vopseaua Fluorescentă ultra violetă EPOXY FUV90000 este incoloră pe timp de zi și apare sub influența unei surse de lumină ultra violete. Ea crează un film de o duritate și o rezistență maximale: este deci ideală pentru soluri și pereți, rezistând traficului de pietoni, șocurilor, și abraziunii.

Această vopsea este un lac incolor cu aspect alb (semi-transparență : 50%) pentru care oferta conține și un întăritor, ce trebuie adăugat în amestec, și care va permite întărirea filmului. Vopseaua are o duritate optimală dupa 10 până la 14 zile de uscare (polimerizare completă)

 

Oferte: 1.45L KIT / 7L KIT

Contra-indicații: Utilizarea în exterior nu poate oferi nici o garanție de bună rezistență în timp, din cauza influenței nocive a razelor solare.

Funcționare: Această vopsea cu efecte speciale este clasată în categoria efectelor fotoluminescente: moleculele sale sunt excitate de orice tip de raze ultra violete scurte (365nm), și emit imediat lumină sub formă de culoare vizibilă. Buna funcționare depinde mai ales de puterea lămpilor și de înclinarea / distanța acestora.

Aspect: Film strălucitor, dur, și incolor.

Aspect la expunerea la lumină ultra violetă 365nm: luminos și colorat

Coulori disponibile : 4 culori : ROZ, VERDE, ALBASTRU, GALBEN (alte nuanțe pe comandă)

Compoziție: Epoxy 2k  COV>420g/L   produs rezervat profesioniștilor.

Aplicare:

Suport: Pe fond brut poros și/sau pregătit (desprăfuire / curățare / lustruire) sau pe primară (beton, Metal...) Este recomandat un fond deschis la culoare. Pentru solurile în beton, vă recomandăm substratul nostru special beton(vedeți categoria grunduri și lacuri)

Mod de aplicare: Pistol, pensulă sau trafalet. Amestec: Agitați bine. Amestecați 100 părți de vopsea cu 20 părți de întăritor. Utilizați în maxim o oră.

Straturi: 2 până la 3, respectând 20 până la 30 de minute între fiecare strat Uscare: 1 oră la atingere la 20°C. Punerea în serviciu : minim 7 zile.

 

vedeți fișa tehnică PDF atașată

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI