CONURI DE SEMNALIZARE RUTIERĂ FOTOLUMINESCENTE ŞI RETROREFLECTORIZANTE

Pentru marcaje pe terenuri şi drumuri
Pe stoc / Livrare: 48-72 h

Pret redus!
17,64€ cu TVA

18,00€ cu TVA

(preţ redus cu 2 %)

PRRS

drumuri luminescente piste

Conurile de semnalizare fotoluminescente şi reflectorizante combină două proprietăţi pentru a oferi un maxim de vizibilitate şi eficienţă, pentru semnalizarea obstacolelor, bornelor, pentru delimitările de la intrările în parcările subterane, etc..
Material: ABS.
Greutate: 120 g
Dimensiune: 100 x 100 x 20 mm

Două acţiuni:
- Fotoluminescenţă: aceasta permite conurilor să stocheze lumina primită în timpul zilei şi, în momentul în care se întunecă, să emită această energie acumulată, iluminându-se şi rămânând vizibile un timp îndelungat.

- Două inserţii retroreflectorizante sunt aplicate pe fiecare parte, având două culori diferite (alb şi portocaliu). Aceste dispozitive sunt catadioptri (ochi-de-pisică) care asigură o performanţă maximă în ce priveşte emiterea luminii (farurile maşinilor, lămpi).

Particularităţi
Fabricate dintr-o răşină acrilică foarte densă, conurile noastre pentru marcaje rutiere sunt extrem de rezistente, nu sunt afectate nici de apă, nici de căldură.

Cât despre fosforescenţă, durata sa de viaţă este aproape nelimitată.

Remanenţa este persistenţa luminii emise după încărcare: în primele 10 minute, intensitatea luminii scade rapid (ceea ce lasă totuşi suficient timp pentru a fi observată în întuneric în cazul unui incident), apoi fosforescenţa se stabilizează şi este perfect vizibilă timp de multe ore în întuneric total.

Imaginile care prezintă produsele sunt fidele realităţii; acestea prezintă aspectul pe timpul zilei şi în penumbră.
Instalare
Pe suprafaţă curăţată şi ştearsă de praf. Se lipeşte cu un produs adeziv/răşină de tip epoxi sau prin sudură la cald. Lăsaţi să se usuce timp de 24 de ore.

Preţ
Se oferă reduceri de preţ în funcţie de cantitatea comandată: solicitaţi o ofertă pe e-mail!

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI