Adezive fotoluminescente

Adezive fotoluminescente
Produsele adezive fotoluminescente sunt, în general, utilizate ca dispozitive de siguranţă şi semnalizare fotoluminescentă pentru evacuarea persoanelor din clădiri, situri industriale, vapoare, trenuri, săli de spectacole...
Aceste produse trebuie să fie în conformitate cu norma NF X 08-050-2.

Trebuie să aibă, de asemenea, următoarele caracteristici:

Proprietăţi minime de strălucire:
Pentru indicatoarele de siguranţă, cerinţa minimă în Europa este clasa C.
Produsele noastre sunt disponibile cu caracteristici pentru a se încadra în clasa C sau în clasa D (clasă superioară). Fabricăm şi produse adezive care pot ajunge în clasa E. Dimensiunile sunt variabile, deoarece rolele pot fi decupate cu diverse lăţimi (minim 2,5 cm).

Caracteristicile de rezistenţă sunt şi ele foarte importante:
Rezistenţa la foc (rezistenţa la flăcări) trebuie să fie foarte bună: pentru aceasta, nu utilizăm adezivi din PET, ci din PVC, a căror rezistenţă este mult mai bună, mai ales în faţa intemperiilor (căldură, ploaie, ger). Produsul este perfect impermeabil şi destul de rezistent la frecare, abraziune sau curăţare (cu orice tip de detergenţi pe care îi folosiţi în mod obişnuit).
Produsele noastre au trecut cu succes testele de rezistenţă la coroziune cu ceaţă salină (NF EN ISO 9227).
La cerere, vă putem furniza rezultatele testelor şi procesele verbale.
Aplicate în exterior, benzile adezive flexibile au o durată de viaţă medie, estimată la 1 an. Pentru o rezistenţă optimă (câţiva ani), trebuie să alegeţi benzile din aluminiu.

Instrucţiunile de întrebuinţare sunt descrise în fişele produselor şi în fişele noastre tehnice PDF:
Aplicarea se realizează pe suporturi şi suprafeţe tari, uscate, curate şi degresate. Aderenţa optimă se obţine pe suprafeţele drepte.
Mentenanţă: produsele fotoluminescente nu necesită nicio operaţiune de întreţinere, în afară de o simplă curăţare (Se recomandă ştergerea de praf în mod regulat pentru a asigura o luminozitate optimă. Curătarea trebuie făcută cu un detergent blând). Cu toate acestea, este nevoie de o verificare regulată a performanţelor sistemului.


blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI