Drum luminescent și pistă pentru biciclete

Drum luminescent și pistă pentru biciclete
Sigur nu știți că există materiale de semnalizare luminoasă, funcționale de o sută de ani, și care nu necesită alimentare cu energie electrică? Ați auzit vreodată de vopsea fosforescentă pentru vizibilitatea cursurilor în aer liber?

Pe timpul nopții, în orașe sau în afara orașelor, și în lipsa stâlpilor de iluminat, s-ar putea imagina un drum luminos pentru pietoni sau bicicliști, care să-i ghideze și să-i ajute să identifice obstacolele. Pista de biciclete fosforescentă este o modalitate de a reduce accidentele și, de asemenea, o modalitate de a realiza economii mari de energie.

În următorii câțiva ani, omul modern va căuta toate mijloacele pentru a salva și conserva sursele noastre de energie. În orașe, stingerea luminilor (poluarea luminoasă) în ultima parte a nopții, va fi, fără îndoială, una dintre aceste măsuri. Orașenii vor avea atunci șansa de a merge pe o pistă luminiscentă pentru biciclete și de a contempla cerul înstelat, dar vor trebui să găsească și noi mijloace, economice, durabile și respectuoase cu mediul înconjurător, pentru a-și găsi drumul în întuneric.

Produsele noastre fotoluminiscente reprezintă o alternativă perfectă, deoarece pot crea trasee de biciclete fosforescente printr-un proces complet natural care nu necesită nicio întreținere sau alimentare cu energie și a căror durată de viață este cu mult peste 50 de ani.

Semnalizare, drum luminos și pistă pentru biciclete fosforescentă

pentru crearea unui traseu luminiscent pentru ciclism, fotoluminiscență și o soluție „verde” care are următoarele avantaje

eficienta in intuneric
Durabilitatea fenomenului peste cincizeci de ani.
Economic, rezistent si autonom
Nu necesită alimentare sau întreținere
Performanță fără degradare
Rezistent la vreme
nu generează poluare luminoasă

Compania ARCO IRIS este specializată în semnalizare fotoluminiscentă și oferă echipamente și materiale fosforescente care pot fi folosite în aer liber, pentru a crea trasee fotoluminiscente sau o pistă de biciclete fosforescentă, de exemplu.

Vopsea fosforescentă pentru semnalizare luminoasă
Vopseaua PHU2K este un poliuretan acrilic bicomponent certificat care este rezistent la toate condițiile meteorologice și la abraziune/călcare. Oferă o durabilitate foarte lungă. A fost dezvoltat și folosit pentru Eurotunnel și este oarecum potrivit pentru toate mediile

Placi fosforescente:
este cel mai rezistent material fotoluminiscent pentru exterior posibil, din punct de vedere al rezistentei mecanice cat si al rezistentei la intemperii. Poate fi potrivit pentru marcarea cursului unui traseu ciclului fosforescent.

Pietrișul:
Acestea sunt compuși pe bază de pigmenți și sticlă, zdrobiți în diferite dimensiuni, care pot fi încorporați în suprafața betonului și a cimentului pentru a crea drumuri luminoase.

liniile de silicon:
Ele pot fi introduse în drum. Sunt flexibili si rezistenti.

Unghiile:
Sunt extrem de puternice și durabile, mici și foarte economice.

Pietre fosforescente:
Dimensiuni diferite, aspectul lor natural nu se distinge de pietrele naturale. Cu toate acestea, strălucesc noaptea. Ele pot fi încorporate în podelele de suprafață.

Benzi din aluminiu
Sunt foarte economice, usor de lipit, flexibile si rezistente. Ele pot oferi un nivel foarte ridicat de fosforescență.

Pietricele plate
Disponibil în 3 culori, aceste pietre PS dure plate și de dimensiuni mari imită foarte bine pietrele naturale și au forme unice.

Știfturi reflectorizante și fosforescente
Ambele reflectorizante, pentru ca sunt dotate cu reflectoare, si in acelasi timp fosforescente in masa, sunt perfecte pentru semnalizarea traseelor ​​fosforescente pietonale sau cicliste.

Rășini fosforescente:
Acestea sunt epoxidici foarte dure după amestecare și uscare, care permit turnarea unei grosimi fosforescente.

Soluția de a lupta împotriva poluării luminoase

Pigmenții luminoși oferă nenumărate posibilități de a crea „căi exterioare luminoase” care sunt ușor de reîncărcat cu lumină. Datorită acestei soluții de combatere a poluării luminoase, multe lumini stradale și iluminatul public ar putea fi, prin urmare, oprite.
ARCO IRIS oferă un serviciu de proiectare și producție personalizat:
Putem realiza conform desenelor tale, cu diverșii noștri parteneri specializați, fabricarea echipamentelor dumneavoastră, din materialele cu care lucrăm: aluminiu, oțel inoxidabil, anumite materiale plastice și rășinile noastre fosforescente.

Creați o hartă fosforescentă pentru a ghida traseele de drumeții ONF

Materialele luminoase pe bază de aluminat de stronțiu sunt deosebit de eficiente atunci când întunericul este intens. Este exact cazul în spații naturale, trasee de drumeții, parcuri naturale, păduri. Plăci luminoase din aluminiu au fost folosite pentru a crea o hartă fosforescentă pentru ghidarea traseelor ​​de drumeții ONF
Arco Iris produce aceste plăci imprimate cu harta constelației pentru biroul forestier francez. Cardurile de lumină sunt reîncărcate pe tot parcursul zilei cu lumină naturală, iar fosforescența este observabilă pe tot parcursul nopții.

-----------


Creați un semn cu fosforescent

Semnalizare tactilă fosforescentă

Ceasuri fosforescente
blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI