Pigmenți Fotoluminescenți

Pigmenți Fotoluminescenți
Destinați industriașilor, pigmenții fosforescenti au capacitatea de a înmagazina/reemite lumina:
Pigmenții fosforescenți se încarcă prin expunere la o sursă luminoasă (Lumină solară, electrică, sau UV) și restituie lent energia strălucind în obscuritate.

Definiție* : Termenul fotoluminescent include în general toate tipurile de pigmenți ce emit lumină în urma unei excitații luminoase. Vom vorbi aici deci de pigmenți fosforescenți pentru a fi mai exacți.

LUMINANȚĂ : Pigmenții strălucesc pe timpul unei perioade variabile de timp și urmează o curbă de luminanță rapid descrescătoare, și apoi stabilă timp de mai multe ore. Strălucirea se exprimă în microcandela/m². Extincția toatală a liminanței poate interveni la mai multe zile după încărcare. Intensitatea strălucirii depinde de mărimea și culoarea pigmenților : Pigmenții verzi de talie mare strălucesc cel mai mult în timp

ASPECT : Pe timp de zi pudrele sunt incolore

TIP : Firma noastra oferă cea mai largă selecție de pigmenți, disponibili în mai multe serii în funcție de culori, dimensiuni și tipuri (versiunea cu solvent sau apă)
De asemenea vă propunem o gamă colorată pe timp de zi (comandă numai prin mail)

Comandă:
Mijlocul cel mai simplu și rapid este de a comanda pe site (cec, card, virament bancar). Prețurile sunt degresive. Contactați-ne pentru a obține o factură proforma.

Pentru oferte de prețuri în cazul unor comenzi mari, contactați-ne.

Pentru mai multe informații privind folosirea și încorporarea produselor, puteți consulta fișele noastre tehnice PDF
blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI