VOPSEA AUTO MOTO

VOPSEA AUTO MOTO
Vopseaua NightGlow este o vopsea fotoluminescentă : ea absoarbe lumină și devine luminoasă pe timp de noapte. Acest fenomen natural est posibil grație particulelor ce o compun, care sunt excitate de orice sursă luminoasă, și care au capacitatea de a emite lumină la rândul lor pe o perioadă lungă de timp.
Culoarea verde strălucește pe tot timpul nopții după 30 de minute de încărcare.

NATURĂ
Vopseaua Nightglow este o gamă tehnică ce se aplică numai cu pistolul de vopsit. Este o vopsea de automobil (monocomponentă). Se folosește pentru caroserii (auto, moto, cască, bicicletă...), cu grunduri și lacuri de caroserie.

ASPECT
Vopseaua este semi transparentă pe timpul zilei. Trebuie aplicată pe fond alb. Bineînțeles este posibilă folosirea altor culori deschise (verde, galben, fluo…În acest caz aspectul va fi colorat în timpul zilei, și luminos pe timp de noapte)

PROPRIETĂȚI
Ea se usucă repede și crează un strat foarte fin. Acest lucru permite aplicarea unui număr mare de straturi fără culoare (până la 10 straturi). Cu cât se aplică mai multe straturi cu atât crește capacitatea de a înmagazina lumină.

EFICACITATE
Înaintea oricărei lucrări, trebuie ținut cont de diferitele intensități în funcție de culori. De asemenea trebuie ținut cont de faptul că vopseaua este pe deplin eficientă în condiții de obscuritate importantă, și nu va putea ieși în evidență dacă o lumină ambientală (lampadare, zonă urbană) este prezentă.

DURATĂ DE VIAȚĂ :
Fosforescența este descrescătoare pe durata nopții și se reduce mai mult sau mai puțin rapid în funcție de timpul/intensitatea de încărcare. Temperatura este de asemenea un parametru de luat în calcul : Cu cât este mai cald, cu atât mai mult fosforescența se activează.
Durata de viață a efectului fosforescent : Până la 15 ani.

Produs în stoc.
blog
No RSS feed added vedeţi toate postările
RĂȘINI ȘI PIGMENȚI